Petites sorpreses - Gaudeix amb la natura - Pel nostre Planeta

Aquesta secció neix amb la voluntat d'animar a aixecar-se i fer alguna cosa per combatre els problemes ambientals globals. No té cap sentit deixar que les notícies i les revistes et deprimeixin. Fins i tot els problemes ambientals més espinosos tenen solució quan tothom s´hi compromet i vol resoldre'ls.

Cap de nosaltres podem fer-hi res per evitar els accidents dels petroliers però entre tots podem fer alguna cosa per evitar que en circulin tants en un futur. Cap de nosaltres no pot tapar el forat d'ozó per damunt de l'Antàrtida però tots podem evitar que s'estengui per tot el planeta, reduint l'ús de compostos clorofluorocarbonats (CFC). 

La majoria de les coses que tractem aquí són increïblement senzilles. Són la mena de coses que faries igualment per estalviar diners, si sabessis quants en pots estalviar. Ara ja ho saps. Nosaltres publicaren cada setmana una acció. La resta ja depèn de tots nosaltres.Però, recorda: així com som l'arrel del problema, també som la seva solució. Endavant!

Fer amistats
Boscos
Tallar les anelles de plàstic