Consells bàsics - Senyals de tràfic - Tests de seguretat viària - Guia pràctica
Combina la bicicleta amb el transport públic
Si el teu recorregut és massa llarg, o t'obliga a anar per carrers amb molt de trànsit, prova de combinar la bicicleta amb el transport públic.
Per a la teva tranquil·litat
Contracta una assegurança de responsabilitat civil. Pots aconseguir-la des de aquesta mateixa pàgina web. Contactan's i t'ajudarem.
Et recomanem
El casc és obligatori i més pels infants. La veritable seguretat, però, es basa en la moderació de la velocitat i el respecte entre tots els usuaris i usuàries del carrer.
Quan circulis per la calçada
Circula amb prudència i respecta les normes de circulació. Utilitza sempre que puguis el carril de la dreta més proper a la vorera, i en tot cas circula sempre pel centre del teu carril, mantenint així una distància segura amb els altres vehicles. Fes servir els carrils-bici i respecta la senyalització específica per a bicicletes. Guarda una distància prudencial amb la vorera i els cotxes aparcats: Una porta que s'obre, un vianant que baixa de la vorera, etc. et pot obligar a fer un moviment brusc. També per això has de circular sempre pel centre del teu carril.
Pàgines: « 1 2